Door verder te surfen op een van de websites van Doutrelepont & Associés, gaat u akkoord met het gebruik van cookies of soortgelijke technologieën om u diensten en aanbiedingen aan te bieden die zijn afgestemd op uw interesses, om een betere gebruikerservaring te garanderen en om bezoekstatistieken samen te stellen. hier klikken
Doutrelepont

Voorstelling

Onze vereniging is samengesteld uit ervaren juristen

Het heeft een aantal advocaten, die ook kunnen claimen hoogleraar of docent te zijn aan universiteiten die specialisten opleiden.

Onze advocaten zijn ook de auteurs van boeken en artikelen gespecialiseerd in het recht.

Onze partners zijn geregistreerd bij de balies van Brussel en Parijs en de vereniging heeft kantoren in Parijs.

Om onze cliënten nog meer juridische diensten aan te bieden, heeft onze vereniging van advocaten ook een EESV opgericht met het advocatenkantoor AFSCHRIFT & Associés, een toonaangevend kantoor op het gebied van fiscaal recht en strafrecht.

Het EESV AFSCHRIFT, DOUTRELEPONT & Associés heeft kantoren in het buitenland, met name in Genève, Luxemburg en Madrid.

Als lid van de TELFA-alliantie beschikt het over een netwerk van correspondenten in meer dan 30 Europese steden (Athene, Barcelona, Boekarest, Boedapest, Kopenhagen, Edinburgh, Hamburg, Lissabon, Londen, Padua, Palma de Mallorca, Praag, Sevilla, Sevilla, Stockholm, Valencia, Warschau, Wenen, Zürich, etc.)


Heeft u een vraag? Aarzel niet om contact met ons opnemen